Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Сльози, відчай і суцільний біль…

Дата: 13.05.2022 12:10
Кількість переглядів: 1136

Сльози, відчай і суцільний біль… Жодні слова не можуть виправдати війну, не можуть зменшити горе, яке вона принесла на нашу землю. Для жителів Благовіщенської громади травневі дні 2022 року стали надзвичайно важкими і трагічними. Знову ми проводжаємо на вічний спокій земляка: молодого, мужнього, відважного сина України, який був прикладом для інших, Сингаєвського Ростислава Ігоровича.

Ростислав Сингаєвський народився 17 квітня 1996 року. Його дитинство та юність пройшли у нашому місті із мрією стати військовим, тож після закінчення у 2013 році Благовіщенської школи №1, вступив до військової академії м. Одеса, а у 2017 році був направлений на службу в 95 ОДШБр, що базувалася у м. Житомир та несла службу в зоні АТО. Вольовий, сміливий і хоробрий чоловік дивився в очі війни ще зовсім молодим.

Капітан Сингаєвський Ростислав Ігорович загинув 11 травня під м. Ізюм Харківської області, де командував 2-ю десантно-штурмовою ротою 1-го десантно-штурмового батальйону 95-ї Окремої штурмової бригади Збройних Сил України. Без люблячого сина залишилася мати, без турботливого брата залишився брат, без коханого чоловіка залишилася дружина, без мудрого, надійного, доброго товариша залишилися близькі та друзі. Щирі співчуття рідним та близьким Ростислава Сингаєвського. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях!

Прощання із земляком-Героєм відбудеться 14 травня об 11.00 в м. Благовіщенське, вул. Чехова, 107.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь