Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Літо-2022: разом до Перемоги!

Дата: 27.06.2022 16:21
Кількість переглядів: 563

Фото без описуКультурно-освітні, спортивні та розважальні заходи для дітвори у Благовіщенській територіальній громаді продовжують проводити працівники закладів культури та освіти. Минулий тиждень був насичений майстер-класами, конкурсами, тематичними заняттями, змаганнями. У населених пунктах громади малеча грала у рухливі ігри на свіжому повітрі, переглядала мультфільми, співала, грала в теніс, настільні ігри, малювала малюнки, в тому числі на асфальті, загалом весело проводила час.

Вихованці гуртків «Рукоділля» та «Художня обробка деревини» взяли участь в обласному етапі Всеукраїнської виставки-конкурсі «Наш пошук і творчість тобі, Україно!». Весело і натхненно пройшли змагання між вихованцями гуртка «Патріот» Центру дитячо-юнацької творчості та працівниками Сектору поліцейської діяльності №2 (м. Благовіщенське) Голованівського районного відділу головного управління національної поліції в області. Хлопці та дівчата показали гарну фізичну підготовку і були гідними суперниками працівникам поліції.

Фото без описуФізична активність – важлива складова здоровя, а тренувати мязи можна і весело під музику, займаючись танцями. Вихованці гуртка «Веселка» взяли участь у занятті «Поєднання ритмічних і спортивних рухів у танець», а гуртківці «Дизайну інтер’єру та декору» поповнили свої знання про здоровий спосіб життя, переглянувши відеоролик «Їжа для мозку». З метою популяризації спортивного туризму у гуртку «Спортивне орієнтування» створювали маршрут для туристичної експедиції Благовіщенське-Кошаро-Олександрівка-Луполове-Богданове-Благовіщенське.

Дітворі подобаються майстер-класи. Тож організатори щоразу підбирають нові. Патріотичну свічку із вощини, оздоблену сухоцвітами навчала виготовляти Ірина  Діденко, а квіти із паперу, патріотичні браслети – працівники міського Будинку культури. До речі, вони стали сувенірами для учасників пізнавальної гри «Я люблю Україну». Щотижневий ляльковий театр дає дітям можливість спробувати себе у ролі актора.

Фото без описуНа юних читачів у бібліотеках громади впродовж минулого тижня також очікували цікаві заходи, ігри, нові пригоди, знайомства та книги. Діти мали можливість взяти участь у захопливих спортивних змаганнях. Зокрема у Синицівській бібліотеці на свіжому повітрі відбулося перехрестя веселих забав «Пізнаємо у забаві світ веселий і цікавий». У Благовіщенській бібліотеці для дітей - літературно-історичний аукціон «Це нашої історії рядки», у Богданівській - година спілкування «Ми діти твої Україно», вікторина «Українська мелодія». Діти відгадували мелодії патріотичних пісень, співали, малювали малюнки на тему «Все буде Україна». У Благовіщенській міській бібліотеці для дорослих було проведено літературно-пізнавальний калейдоскоп.

Грушківська бібліотека заходам задає патріотичного напрямку та увагу дітей тримає навколо теми радісного дитинства в мирній Україні. У Дельфіновській бібліотеці провели урок малювання «Ні війні!».

Усі дорослі, не зважаючи на стан в країні, намагаються перетворити літні канікули дітей на захоплюючі подорожі, створити їм райдужне літо, цікавий світ розваг та ігор. Віримо, що діти ростимуть у вільній та мирній країні.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь