Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

30 вересня - Всесвітній день бібліотек

Дата: 30.09.2022 14:13
Кількість переглядів: 463

Фото без описуШановні бібліотекарі! 30 вересня в Україні відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Це свято символізує повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури.
     Бібліотека завжди була збирачем, хранителем і дослідником творів друку, пам’яток писемності, а її служителі - вірними зберігачами і популяризаторами духовної спадщини поколінь. Діяльність бібліотечних установ нашої громади багатогранна, а праця бібліотекарів – клопітка і потрібна. В бібліотеках працюють наполегливі, відповідальні, освічені, самовіддані, уважні, чуйні та доброзичливі люди, справжні фахівці в галузі інформації, спеціалісти у сфері культури.
   Впевнений, що ваш високий професіоналізм і творче ставлення до справи й надалі будуть допомагати людям отримувати корисні знання та розвивати свій духовний і культурний потенціал.
Бажаю вам нових ініціатив, цікавих перспективних проектів. Нехай ваша праця завжди користується заслуженою повагою і знаходить гідний відгук у людських серцях! Міцного всім вам здоров'я, щастя, родинного затишку, миру, благополуччя, вдячних читачів та нових творчих здобутків!

Віталій ДОВГОПОЛИЙ, 
Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь