Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вклоняємося пам'яті Героя

Дата: 11.10.2022 23:33
Кількість переглядів: 198

Фото без описуБлаговіщенська громада знову отримала сумну звістку: захищаючи Україну від ворога загинув житель с. Синьки Піщанський  Петро  Васильович. Доля відміряла йому лише 52 роки.

Дитинство Петра Васильовича пройшло в селі Липовеньки   Голованівського району, де  народився 07.07.1970 року. Після закінчення 9 класу навчався у Голованівському  професійно-технічному училищі, здобув професію механізатора. Далі - військова  служба. Працював Петро Васильович у селі Капітанка  Голованівського  району, м. Первомайськ, смт. Голованівськ. Згодом повернувся у рідне село, щоб доглядати батьків.

У 2011 році  Петро Васильович переїхав у Синьки, де працював  механізатором у ФГ «Колос». У 2013 році у нього із дружиною Аліною Василівною народився син Ілля. Спільно подружжя виховувало трьох дітей.

У перші ж дні повномасштабного вторгнення молодший сержант Піщанський був призваний Голованівським РТЦК і став на захист країни. Загинув Петро Васильович 08.10.2022 р. у Херсонській області під час виконання бойового завдання. Товариський, спокійний  – таким запам’ятають його односельці та побратими.

Висловлюємо щирі співчуття дружині Аліні Василівні та дітям Героя, схиляємо голови у селикій скорботі. Нехай Господь береже його вічний спокій, а пам’ять про відважність, героїзм і самопожертву в ім’я миру і волі буде вічною.

Прощання із Піщанським Петром Васильовичем відбудеться 12 жовтня 2022 року об 11 годині у с. Синьки, вул. Покровська, 105.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь