Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 19.10.2022 15:49
Кількість переглядів: 224

Фото без описуНепоправна втрата для всієї громади, для рідних і близьких... Виконуючи свій громадянський обов’язок, будучи вірним військовій присязі у боях в Херсонській області 15 жовтня 2022 року загинув житель Благовіщенського Щур Олександр Сергійович.

Дитинство і юність Олександра пройшли в нашому місті: тут народився 18 лютого 1982 року, тут закінчив 9 класів Ульяновської школи №2, здобув професію машиніста крана автомобільного у професійно-технічному училищі. Потім було навчання в Кіровоградському національному технічному університеті та служба у Збройних Силах України.

Комунікабельний, відповідальний, товариський – ці якості характеру допомагали Олександру Сергійовичу у роботі. 10 років він пропрацював у Добровеличківському районному відділенні УМВС, був старшим дільничним і мав звання капітана поліції. Після звільнення зі служби, працював за кордоном.

У перші дні повномасштабного вторгнення Олександр Сергійович пішов добровольцем захищати країну від ворога. 

Висловлюємо щирі співчуття батькам Героя Людмилі Петрівні та Сергію Сергійовичу, сестрі Тетяні, рідним та близьким, розділяємо ваш біль і втрату. Вічна память Олександру Сергійовичу і усім захисникам, які віддали життя за нашу свободу, наше майбутнє. У наших серцях вони Герої назавжди.

Прощання із солдатом Щуром Олександром Сергійовичем відбудеться 20 жовтня 2022 року об 11.00 за адресою: м. Благовіщенське, вул. Маніти, 17 .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь