Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вічна пам'ять Герою!

Дата: 19.10.2022 15:49
Кількість переглядів: 259

Фото без описуНепоправна втрата для всієї громади, для рідних і близьких... Виконуючи свій громадянський обов’язок, будучи вірним військовій присязі у боях в Херсонській області 15 жовтня 2022 року загинув житель Благовіщенського Щур Олександр Сергійович.

Дитинство і юність Олександра пройшли в нашому місті: тут народився 18 лютого 1982 року, тут закінчив 9 класів Ульяновської школи №2, здобув професію машиніста крана автомобільного у професійно-технічному училищі. Потім було навчання в Кіровоградському національному технічному університеті та служба у Збройних Силах України.

Комунікабельний, відповідальний, товариський – ці якості характеру допомагали Олександру Сергійовичу у роботі. 10 років він пропрацював у Добровеличківському районному відділенні УМВС, був старшим дільничним і мав звання капітана поліції. Після звільнення зі служби, працював за кордоном.

У перші дні повномасштабного вторгнення Олександр Сергійович пішов добровольцем захищати країну від ворога. 

Висловлюємо щирі співчуття батькам Героя Людмилі Петрівні та Сергію Сергійовичу, сестрі Тетяні, рідним та близьким, розділяємо ваш біль і втрату. Вічна память Олександру Сергійовичу і усім захисникам, які віддали життя за нашу свободу, наше майбутнє. У наших серцях вони Герої назавжди.

Прощання із солдатом Щуром Олександром Сергійовичем відбудеться 20 жовтня 2022 року об 11.00 за адресою: м. Благовіщенське, вул. Маніти, 17 .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь