Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Допоможемо разом! Разом Переможемо!»

Дата: 04.11.2022 20:21
Кількість переглядів: 633

Фото без описуЗа ініціативи директора Благовіщенського історичного музею, за участі колективів та окремих виконавців Центру культури і дозвілля Благовіщенської міської ради, Благовіщенської школи мистецтв відділ культури, туризму та спорту Благовіщенської міської ради започаткував мистецький проєкт Blago Fest на підтримку Збройним Силам України. Проєкт проходить під гаслом «Допоможемо разом! Разом Переможемо!».

Сьогодні вокальні колективи «Азалія», «Акорд», вокально-інструментальний ансамбль Благовіщенського міського будинку культури, солісти Софія Кухарчук, Єлизавета Литвин, Оксана Коледа, Людмила Шапаренко та Сергій Тарасенко дарували свою творчість жителям і гостям територіальної громади. Натомість слухачі долучилися до збору коштів для придбання автомобіля 124-й бригаді 196-го батальйону, в якому служать п’ять жителів Благовіщенського. Вони вже 7 місяців на передньому краї Півдня України бережуть наш спокій і сон.

«В годину важких випробувань особливо важливо демонструвати згуртованість, незламність і волю до Перемоги. Ми завдячуємо щоденному героїзму, мужності, незламності бійців, які стримують ворога, б’ють його на нашій святій землі, - зазначила ведуча заходу Світлана Красота. – Лише разом ми сила!».

Наступний благодійний концерт відбудеться вже 9 листопада о 12.00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь