Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

З Днем матері, найдорожчі наші!

Дата: 14.05.2023 08:00
Кількість переглядів: 133

Фото без описуЗа всі роки незалежності, в час війни, горя і болю, кожен українець святкуватиме цей день з особливими відчуттями. Велика любов до матері України надихає сьогодні мільйони українців на героїчну боротьбу. Велика любов до матері, яка дала тобі життя, вселяє силу і прагнення перемогти.

Як сильно стискається материнське серце від кожного звуку у телефонній трубці, коли з того боку не відповідають. Як завмирає ніжне материнське серце, коли її дитина в небезпеці. Яке велике випробування для мами відправляти свого сина чи доньку на війну.

Молитви мільйонів українських матерів невидимим омофором вкривають і захищають Україну, кожного воїна, кожну сім’ю і дитину.

 Дякуємо вам за ваших синів  доньок, за ваше терпіння і мужність, за вашу витримку і материнську любов. Дякуємо вам за ласку і ніжність, за довгі  та безсонні ночі, за переживання та турботу, за напутні слова і благословення, за мудрі поради. Щастя і здоров’я всім вам, дорогі матері! Поваги і підтримки від синів, чоловіків та братів, а від Всевишнього - благословення! Зичу вам радості, добробуту, довгих років життя на радість дітям, онукам і правнукам! Миру у ваші оселі!

З повагою Віталій ДОВГОПОЛИЙ,

Благовіщенський міський голова.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь