Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

У День Конституції України в Благовіщенському відбувся благодійний концерт на підтримку Збройних Сил України

Дата: 28.06.2023 18:40
Кількість переглядів: 141

Фото без описуСьогодні велике державне свято – День Конституції України. Кожна нація, виборюючи незалежність та розбудовуючи державу, обирає символи своєї єдності, сили, свободи та честі. Конституція України – це також наш державний символ.

Україна є суверенна і незалежна, демократична держава і суверенітет її поширюється на всю територію - ці статті є першими у Конституції. В Основному Законі закріплено також права кожного громадянина, кожного українця, а разом із ними і обовязки. Сьогодні нашим священним обовязком став захист цілісності і суверенітету держави. Наша здатність миттєво обʼєднуватися у часи випробувань і боротися разом створила український характер: вільний, сильний, непереможний. Саме він і впливає на нашу історію та культуру. Саме він підіймає сьогодні патріотичний дух українців.

У День Конституції України керівництво Благовіщенської міської ради та громадськість вшанували усіх, хто віддав своє життя за нашу вільну і незалежну державу, поклавши квіти до пам’ятного знака Борцям за волю України.

У Благовіщенському будинку культури відбувся благодійний концерт «Все буде Україна» на підтримку Збройних Сил України, організований працівниками закладу та Школи мистецтв. Зі сцени звучали патріотичні пісні у виконанні квартету «Азалія», ВІА «Візит», Сергія Тарасенка та Віталія Пасеки, Людмили Шапаренко, Олесі Корчагіної, Єлизавети Литвин та чарівні мелодії у виконанні народного естрадно-духового колективу «Ретро». Хореографічний колектив "Подоляночка" Школи мистецтв порадував танцем.

Творення кращого життя - справа кожного з нас. Ми мусимо зробити все від нас залежне, щоб наші наступні покоління пишалися тим, що живуть на рідній землі! Тож нехай вистачить у нас сили, впевненості, мужності й розуму на всі важливі справи. Зі святом, дорогі земляки, зі святом, українці!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь