Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада оплакує свого Героя

Дата: 18.07.2023 15:53
Кількість переглядів: 440

Фото без описуСумна звістка прийшла в нашу громаду. 11 липня 2023 року, захищаючи країну від підлого ворога на Запорізькому напрямку, загинув наш земляк Кондратюк Володимир Валентинович.

Володимир Валентинович народився  1 жовтня 1976 року в Ульяновці. Закінчивши у 1993 році школу №2, вступив у Донецький політехнічний інститут, щоб здійснити мрію і стати спеціалістом з ІТ-технологій. Після навчання повернувся у рідне місто і працював у податковій інспекції. Згодом переїхав до Києва, одружився з Вікторією Ігорівною, став батьком довгоочікуваної донечки Вероніки і приватним підприємцем.

У перший день повномасштабного вторгнення російської федерації Володимир Валентинович пішов добровольцем боронити свою державу, свою родину. Після проходження навчання за кордоном, став у стрій відважних захисників. На жаль, мир для України виборюється кровю і життями таких безстрашних, цілеспрямованих і мужніх.

Висловлюємо щирі співчуття матері Ніні Володимирівні,  дружині Вікторії Ігорівні, донечці Вероніці, брату Андрію Валентиновичу, рідним та близьким Володимира Кондратюка. Світла пам'ять Герою! Вічна шана усім, хто поліг, захищаючи країну.

Інформацію щодо поховання військового буде повідомлено згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь