Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 23.07.2023 08:05
Кількість переглядів: 100

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Сніцара Павла Леонідовича, який загинув 23 липня 2014 року під час боїв за визволення Лисичанська, намагаючись вивезти з-під обстрілу терористів поранених бійців Національної Гвардії України та Збройних Сил України.

Сніцар Павло Леонідович народився 10липня1976року. Його дитинство пройшло в м.Ульяновка, тут закінчив загальноосвітню школу №2, активно займався спортом. 1997 р. закінчив окремий факультет внутрішніх військ МВС Академії Прикордонних військ України. Понад 10 років командував стрілецьким батальйоном Криворізької окремої спеціальної моторизованої бригади міліції Центрального територіального командування ВВ МВС. Під час подій Революції Гідності у грудні 2013 - лютому 2014 рр. виконував завдання з охорони громадського порядку на вулицях столиці.

А потім почалася «неоголошена війна», на якій комбат на чолі підлеглих перебував з червня 2014 р., зустрівши у районі АТО10 липня своє 38-річчя.  23 липня 2014 року Павло Леонідович дістав смертельне поранення. Його зупинила куля снайпера…

Наказом командувача Національної гвардії України підполковнику Сніцару присвоєно військове звання полковника (посмертно). За особисту мужність та героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, за вірність військовій присязі Павло Сніцар був нагороджений (посмертно) орденом «За мужність» ІІІ ступеня та орденом Георгія Побідоносця.

Сумуємо разом із батьками, дружиною, сином, донькою та рідними Героя. Вічна слава! Пам’ятаємо кожного.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь