Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада оплакує свого Героя

Дата: 22.07.2023 18:48
Кількість переглядів: 135

Фото без описуНадзвичайно високу ціну платить Україна за свою волю і незалежність. Кровю, а найстрашніше – життям дається нам право жити на власній землі. Благовіщенська громада знову отримала звістку про загибель земляка. Під час виконання службових обов’язків 17 липня 2023 року внаслідок штурмових дій з боку противника на сході країни загинув житель Благовіщенського Андрющенко Станіслав Володимирович.

Станіслав Андрющенко народився 10 жотня1974 року у селі Камяна Криниця в багатодітній родині. Закінчивши школу, освоїв водійську справу, ніс службу в армії. У 2001 році зустрів свою майбутню дружину Оксану Сергіївну, з якою поєднав долю. Подружжя разом виховувало доньку Ірину, згодом народилися Владислав та Наталія.

Водій за покликанням, Станіслав  Володимирович працював у різних організаціях, обїздив вантажівкою ледь не всю Україну. Був надійним товаришем, мав багато друзів. Його звичне життя, як і усіх українців, змінилося 24 лютого 2022 року. У перший же день пішов до військкомату, щоб разом з іншими відважними чоловіками стати на захист країни, своїх рідних. 8 березня 2022 року Станіслав Андрющенко був мобілізований. Йому довелося боронити східні області країни: Запорізьку,  Луганську, Донецьку. За відвагу та відмінне виконання поставлених бойових завдань, тричі отримував нагороди від командування.

Висловлюємо щирі співчуття дружині Оксані Сергіївні, дітям Ірині, Владиславу та Наталії, сестрі та братам Станіслава Володимировича, рідним і близьким. Розділяємо біль вашої втрати. Пам’ять про Героїв, які віддали своє життя, щоб ми могли жити, назавжди у наших серцях.

Інформацію щодо поховання військового буде повідомлено згодом.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь