Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 28.07.2023 09:30
Кількість переглядів: 214

Фото без описуСьогодні, 28 липня, Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героїв-земляків Кушніра Ігоря Леонідовича та Жовтого Євгена Олексійовича, які загинули, захищаючи країну від російського окупанта.

Кушнір Ігор Леонідович народився 4 квітня 1980 року в селі Мечиславка. Закінчив сільську школу, працював різноробочим у місцевого фермера. У 2015 році був мобілізований для відсічі збройної агресії російської федерації на сході країни. 7 серпня 2016 року солдат Ігор Кушнір мав би демобілізуватися, але загинув у ніч з 27 на 28 липня  в Донецькій області від рук диверсійно-розвідувальної групи в районі міста Волноваха.

Жовтий Євген Олексійович народився 10 вересня 1993 року у Сабатинівці. Після закінчення школи, навчався у Кіровоградському педагогічному інституті імені В.Винниченка, працював вчителем в одній із шкіл Кіровоградського району. У 2016-2018 роках Євген проходив військову службу за контрактом, був учасником Антитерористичної операції на сході країни. Згодом у 2020 році знову підписав контракт.

Солдат Жовтий Євген загинув 28 липня 2022 року під час виконання бойового завдання поблизу населеного пункту Гончарівське Чернігівської області.

Щирі співчуття матерям, рідним та близьким Героїв. Вони віддали своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишаться в наших серцях! Вічна слава Героям! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь