Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Загинув наш захисник. Слава Герою!

Дата: 12.08.2023 15:23
Кількість переглядів: 153

Фото без описуУ жорстокій війні з російським агресором, під час виконання бойового завдання 09 серпня 2023 року в ході бойових дій в Донецькій області загинув уродженець с.Луполове Івах Ігор Олегович.

Ігор Івах народися 4 січня 1993 року в с. Луполове у багатодітній сім’ї, був найстаршим з п’яти дітей. Після закінчення 9 класу Луполівської школи, навчався в Савранському професійно-технічному училищі на столяра. Згодом працював за спеціальністю в мережі «Епіцентр» м. Одеса. 9 грудня 2022 року Ігор Івах був мобілізований для захисту Батьківщини.

За проявлену стійкість та мужність під час виконання бойових завдань стрілець-снайпер І.Івах був нагороджений відзнакою Президента України «За оборону України» та Знаком народної пошани «Кров за Україну» Всеукраїнської громадської організації «Спілка ветеранів та працівників силових структур України «Звитяга».

Щиро співчуваємо матері Лілії Іванівні, батьку Олегу Степановичу, сину Єгору, братам і сестрі Ігоря Олеговича, розділяємо ваш біль втрати. Низький уклін нашому воїну-захиснику. Вічна шана Герою!

Інформацію щодо поховання військового буде повідомлено згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь