Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 14.08.2023 08:24
Кількість переглядів: 211

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Верби Артема Івановича, який загинув 14 серпня 2022 року поблизу населеного пункту Мар’їнка Донецької області, за.

Верба Артем Іванович народився 11 грудня 1988 року в м. Благовіщенське. Навчався у Благовіщенській школі, згодом здобув професію газоелектрозварювальника у місцевому професійно-технічному училищі. Після строкової служби залишився проходити військову службу за контрактом. Довелося молодому хлопцеві боронити наші кордони на сході країни, був учасником Антитерористичної операції.

У 2006 році родина переїхала у с. Мечиславка, де і оселилася на постійне проживання, працював у товаристві «Ятрань», згодом і за кордоном.

З початку військового вторгнення російських окупантів в Україну, Артем Іванович, як і його старший брат, пішов захищати свободу та незалежність держави. На жаль, на 34-му році життя молодого чоловіка обірвалося.

Щирі співчуття матері, рідним та близьким Артема Івановича. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь