Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 26.08.2023 08:05
Кількість переглядів: 240

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Вершигори Володимира Віталійовича, який загинув 28 серпня 2022 року, звільняючи від російської орди Херсонщину.

Володимир Віталійович народився 26 серпня 1993 року у Вільховому. У рідному селі пройшло його дитинство, тут ріс і навчався. Після закінчення 9 класу здобував професію маляра-штукатура в Ульяновському професійно-технічному училищі, потім була служба в лавах Збройних Сил України, був учасником Антитерористичної операції під час якої отримав поранення.

Після звільнення зі служби одружився з Іванною, народилися у подружжя сини Сергій та Артем. Облаштовували своє сімейне вогнище з дружиною у Колодистому сусідньої Черкаської області.

24 лютого 2022 року Володимир Віталійович в числі добровольців пішов до військкомату. Він знову взяв до рук зброю, щоб захистити свою родину, усіх земляків. У день свого народження 26 серпня  2022 року під час важких боїв у Херсонській області Володимир Вершигора загинув.

Щирі співчуття матері, дружині та синам Володимира Віталійовича, його рідним та близьким. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь