Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Срібні призери Чемпіонату України з пляжного гандболу

Дата: 28.08.2023 11:30
Кількість переглядів: 271

     Фото без опису  З 13-17 серпня в м. Ужгород пройшов чемпіонат України з пляжного гандболу серед юнаків 2010 року народження. Наші юні гандболісти разом з командою м. Кропивницький створили збірну Кіровоградської області і вирушили за новими перемогами. Чотири дні запеклих ігор по дві гри в день чекали на наших гандболістів. У запеклій боротьбі все ж таки вдалось вийти з групового етапу змагань та, перемігши збірну Закарпатської області, м. Ужгород та м. Харків, вийшли до фіналу змагань. У фіналі доля звела наших гандболстів з командою з м. Чорноморськ, які вважалися на цей період чинними чемпіонами попереднього чемпіонату України. Гра була напруженою, але все ж таки більш досвідчені гравці Чорноморська перемогли у цій зустрічі. У підсумку вольове друге місце в Чемпіонаті України сезону 2022/2023 за гандболістами з Кіровоградської області.

       Склад команди з м. Благовіщенське: воротар команди - Пянкевич Артем, розігруючий- Кобзар Владислав, гравець атаки - Горєлий Ярослав, гравець захисту та нападу - Самайчук Денис. Тренери команди: Михайло Кравець та Олександр Русавський. 

          Бажаємо нових перемог.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь