Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада попрощається із захисником

Дата: 30.08.2023 15:28
Кількість переглядів: 224

Фото без описуІз сумом повідомляємо про те, що у жорстокій війні з російським агресором загинув Барєв Микола Іванович.

Барєв Микола Іванович народився 27 травня 1999 року в місті Василівка Запорізької області. На його долю випало складне дитинство: виховувався без батьків у школі-інтернаті. Після здобуття загальної освіти, навчався у Державному навчальному закладі «Багатопрофільний центр професійно-технічної освіти», де здобув професію маляра. Працював різноробочим, а восени 2022 року був мобілізований для захисту територіальної цілісності нашої держави.

9 серпня 2023 року Микола Іванович одружився із жителькою села Синицівка Ковальовою Любов’ю Миколаївною. Придбали будинок у селі і планували спільне сімейне життя. На жаль, війна зруйнувала ці плани. 17 серпня Микола Іванович загинув під час виконання бойових завдань, повязаних з захистом Батьківщини, у Запорізькій області.

Щиро співчуваємо дружині Любові Миколаївні та знайомим загиблого Миколи Івановича, розділяємо ваш біль втрати. Низький уклін воїну-захиснику. Герої не вмирають!

Інформацію щодо поховання військового буде повідомлено згодом.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь