Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада оплакує свого земляка

Дата: 06.09.2023 17:48
Кількість переглядів: 281

Фото без описуСумна звістка прийшла в нашу громаду. 4 вересня 2023 року, захищаючи країну від підлого ворога на Харківському напрямку, помер наш земляк Русавський Роман Леонідович.

Роман Леонідович Русавський народився 15 жовтня 1992 року в селі Грушка. Закінчивши у 2007 році 9 класів Грушківської школи, вступив на навчання до Ульяновського професійно-технічного училища №11, де здобув спеціальність  кухаря. У 2012 році Роман Леонідович був призваний на службу до лав Збройних Сил України, після завершення якої працював за професією в м. Одеса.

У перші дні повномасштабного вторгнення, 9 березня 2022 року, Роман Русавський був мобілізований для захисту країни.

Висловлюємо щирі співчуття батьку Леоніду Володимировичу, матері Олені Олексіївні, сестрі Наталії Петрівні, рідним та близьким Романа Леонідовича. Схиляємо голови перед його світлою пам’яттю.

Церемонія прощання із Романом Леонідовичем відбудеться 07 вересня 2023 року об 11.00 за адресою: с. Грушка, вул. Калинова, 4.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь