Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Громада оплакує свого Героя

Дата: 11.09.2023 16:15
Кількість переглядів: 293

Фото без опису   З великим сумом і глибокою скорботою повідомляємо про непоправну втрату для Благовіщенської громади. Під час звільнення одного із населених пунктів Бахмутського району Донецької області, отримавши поранення не сумісне з життям, 10 вересня 2023 року загинув наш земляк Мальцев Денис Андрійович.

Мальцев Денис Андрійович народився 10 листопада 1996 року. Навчався у Благовіщенській школі №1. У 2014 році ступив до Благовіщенського професійно-технічного училища №11. Отримавши у 2015 році диплом електрогазозварювальника з відзнакою, вступив до Гайворонського політехнічного коледжу, згодом продовжив навчання у Київському національному  університеті технологій та дизайну.

На початку повномасштабного вторгнення Денис Андрійович долучився до підрозділу територіальної оборони міста Києва, а згодом - до бригади спеціального призначення «Азов». Військова доля привела Дениса до III окремої штурмової бригади де був  стрільцем -снайпером. З початку 2023 року брав участь в обороні міста Бахмут,  стримуючи ворога на флангах в районі  Дубово-Василівки, запобігаючи повного оточення та прикриваючи відхід інших підрозділів з міста. Разом з побратимами звільняв канал річки Сіверський Донець в районі села Іванівське Бахмутського району, обороняв село Кліщіївка, брав участь у штурмових діях зі звільнення села Андріївка.

 18 серпня 2023 року Денис Андрійович отримав поранення. Після лікування знову став у стрій, повернувся до своїх побратимів. На жаль, за два місяці до 27-го дня народження, безжальний ворог обірвав молоде життя Дениса.

Висловлюємо щирі співчуття матері Олені Володимирівні, батьку Валентину Станіславовичу, коханій Дениса – Марині, брату Володимиру Андрійовичу, рідним та близьким. Розділяємо разом із вами горе і непоправну втрату, схиляємо голови у великій скорботі.

Інформацію щодо поховання Мальцева Дениса Андрійовича буде повідомлено згодом.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь