Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

День партизанської слави

Дата: 22.09.2023 15:06
Кількість переглядів: 186

     Фото без опису22 вересня   в Україні відзначається  День партизанської слави. День пам'яті ветеранів та партизанів, які здійснили подвиг у часи Другої світової війни. Під час війни ці герої завдавали відчутних втрат по гітлерівській армії в тилу ворога не шкодуючи крові і самого життя. 6200 партизанських загонів і підпільних груп, які налічували близько мільйона людей, завдавали відчутних втрат гітлерівським військам на окупованій території. Державне свято, присвячене героям партизанського руху в Україні, вшановує пам’ять всіх, хто боровся за визволення України.

Фото без опису

    Сьогодні Благовіщенська міська територіальна громада вшанувала тих, хто героїчно боронив рідну землю, докладаючи максимум зусиль у підпіллі, хто чинив супротив німецьким фашистам хвилиною мовчання та покладанням квітів до могил у селах та місті, зокрема, на єврейському кладовищі у м. Благовіщенське, де покояться тіла партизанів, військовополонених.

      Маємо берегти пам’ять про кожного, хто наближав незалежність нашої країни.

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь