Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 20.11.2023 11:49
Кількість переглядів: 129

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Толпова Анатолія Олександровича, який загинув 20 листопада 2022 року, захищаючи країну, у важких боях на Донеччині.

Анатолій Толпов народився 16 серпня 1991 року в с. Данилова Балка у багатодітній сім'ї. У рідному селі пройшло його дитинство, навчання у школі. Після закінчення 9 класу здобував професію водія крана автомобільного в Ульяновському професійно-технічному училищі. Потім була служба у Збройних Силах України.

Зміцнілий, цілеспрямований юнак після армії влаштувався на роботу в Києві. Там зустрів свою дружину Марину. У подружжя народилося двоє діток: Ангеліна та Станіслав.

У 2014-2015 роках довелося Анатолію Олександровичу захищати від російського варвара рідну землю: на сході країни брав участь в Антитерористичній операції. 
9 березня 2022 року Анатолій Толпов разом з іншими військовозобов'язаними був мобілізований і знову пішов відстоювати нашу свободу і незалежність, право дітей жити у вільній країні.

Щирі співчуття матері Олександрі Федорівні,  дружині Марині Сергіївні, дітям, рідним та близьким Анатолія Олександровича. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь