Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 20.11.2023 11:49
Кількість переглядів: 187

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Толпова Анатолія Олександровича, який загинув 20 листопада 2022 року, захищаючи країну, у важких боях на Донеччині.

Анатолій Толпов народився 16 серпня 1991 року в с. Данилова Балка у багатодітній сім'ї. У рідному селі пройшло його дитинство, навчання у школі. Після закінчення 9 класу здобував професію водія крана автомобільного в Ульяновському професійно-технічному училищі. Потім була служба у Збройних Силах України.

Зміцнілий, цілеспрямований юнак після армії влаштувався на роботу в Києві. Там зустрів свою дружину Марину. У подружжя народилося двоє діток: Ангеліна та Станіслав.

У 2014-2015 роках довелося Анатолію Олександровичу захищати від російського варвара рідну землю: на сході країни брав участь в Антитерористичній операції. 
9 березня 2022 року Анатолій Толпов разом з іншими військовозобов'язаними був мобілізований і знову пішов відстоювати нашу свободу і незалежність, право дітей жити у вільній країні.

Щирі співчуття матері Олександрі Федорівні,  дружині Марині Сергіївні, дітям, рідним та близьким Анатолія Олександровича. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь