Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 19.02.2024 10:55
Кількість переглядів: 110

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Бондаря Олександра Вікторовича, який загинув 19 лютого 2016 року під час несення військової служби поблизу міста Авдіївка Донецької області.

Народився Олександр Вікторович Бондар 22 травня 1982 року в селі Вільхове. Закінчив загальноосвітню школу. Згодом 10 років служив в органах внутрішніх справ. У січні 2015 року Олександра Бондаря було призвано на службу, а згодом мобілізовано в зону АТО. Маючи досвід роботи механізатора, Олександр Вікторович служив водієм танка 30-ї окремої гвардійської механізованої бригади Сухопутних військ Збройних Сил України. Товариші по службі цінували його за гумор та оптимізм і стверджували, що з таким надійним побратимом служба стає легшою. На жаль, Олександрові не судилося повернутися додому живим.

Висловлюємо щирі співчуття матері Галині Дмитрівні, рідним та близьким Олександра Вікторовича. Він назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь