Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Шановні жителі Благовіщенської  громади!

Дата: 24.02.2024 08:01
Кількість переглядів: 92

Фото без описуСьогодні виповнюється два роки від початку повномасштабної загарбницької війни російської федерації проти України. Два роки, відколи наше з вами життя змінилося назавжди, розділилося на «до» і «після». Український народ продемонстрував світові приклади мужності, сміливості, стійкості, непокори, а найголовніше єдності перед жорстоким ворогом. Але ціна, на жаль, у цієї війни занадто висока…

Сили оборони, які борються за країну, поклали нашу безпеку та свободу на свої плечі. Щиро дякую Героям за незламність духу, честь і відвагу! Ви пишете історію нової, вільної, нескореної України.

Наші серця щемлять від болю за загиблими і за кожну родину, яка втратила найдорожчих: своїх синів, братів, чоловіків, наших земляків, які віддали власне життя, захищаючи країну від російської агресії. Низький уклін, вічна вдячність і шана.

Дякую кожному жителю громади, хто допомагав і продовжує допомагати військовим. Наша підтримка для них є дуже важливою, адже захисники мають знати, що ми всі стоїмо разом з ними і лише разом здолаємо ворога.

Волонтерська робота, підтримка внутрішньо переміщених осіб, збір та відправка гуманітарної допомоги або фінансова допомога - уся ця праця є надзвичайно цінною та важливою для нашої громади. Ви на місцях є прикладом того, як важливо бути українцем та підтримувати  тих, хто потребує допомоги найбільше. Згуртовуймося і надалі, адже вистояли – значить Переможемо!

Слава Україні! Слава її Героям!

Благовіщенський міський голова Віталій ДОВГОПОЛИЙ.                                                      

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь