Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

У Благовіщенській громаді відбулися змагання з черліденгу

Дата: 27.03.2024 13:20
Кількість переглядів: 226

Фото без описуУ Благовіщенській міській територіальній громаді відбулися змагання ІI (територіального) етапу з черліденгу серед команд закладів загальної середньої освіти у рамках Всеукраїнського проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги» під гаслом «РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО».

Черліденг – це вид спорту, який  поєднує елементи шоу і видовищних видів спорту (танці, гімнастику, акробатику), а також командну підтримку та позитивні емоції. Основна мета черліденгу – це підтримка спортивних команд і створення позитивного настрою серед глядачів. До участі у змаганнях долучилися команди Лозуватського, Синьківського, Новоселицького, Грушківського, Великотроянівського, Шамраївського ліцеїв та Благовіщенського академічного ліцею «Лідер» з числа учнів 4-6 класів.

Змагання з  цього виду спорту проводяться у громаді вперше. Тож командам за короткий проміжок  часу вдалося підготуватися до яскравих виступів та продемонструвати свої вміння. Гарні постановки, цікаві виступи, яскраві костюми - все це демонстрували команди, дивуючи та вражаючи суддів і глядачів. У своїх же виступах черлідерки дякували ЗСУ за можливість брати участь у спортивних змаганнях.

За підсумками суддівського оцінювання перемогу здобула команда Благовіщенського академічного ліцею «Лідер», ІІ місце у команди Шамраївського ліцею, ІІІ місце у команди Великотроянівського ліцею.

Юних, енергійних і талановитих черлідерок та їх наставників привітала заступник Благовіщенського міського голови Ліна ВЕРБЕЦЬКА та побажала перемоги у ІІІ (районному) етапі змагань, який відбудеться вже 6 квітня на базі Благовіщенського академічного ліцею «Лідер». 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь