Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Міський етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл»(«Джура») для старшої вікової групи

Дата: 13.05.2024 14:50
Кількість переглядів: 76

 Фото без опису10 травня 2024 року на базі Благовіщенського центру дитячої та юнацької творчості Центром національно-патріотичного виховання «Патріот», з метою популяризації та подальшого розвитку національно-патріотичного виховання як засобу виховання учнівської молоді, підвищення рівня майстерності учасників змагань та відбору кращих роїв для участі в обласному етапі, було проведено міський етап  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – «Джура – 2024» для старшої  вікової групи. У заході взяли участь шість роїв закладів освіти Благовіщенської міської територіальної громади. Фото без описуКоманди взяли участь у таких конкурсах як «Впоряд», туристсько-спортивній  смузі перешкод, наданні допомоги на етапі під вогнем та у «жовтій зоні», метанні умовної «гранати», стрільбі з пневматичної гвинтівки,  розбірці та збірці  навчального автомата АК-74 та фізичній  підготовці. Оцінювалися результати  команд  фахівцями з військової справи, працівниками  другого відділу  Голованівського  районного ТЦК та соціальної підтримки  згідно  «Типових правил та умов проведення змагань і конкурсів    міського, обласного та  Всеукраїнського етапів  Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у старшій  віковій групі («Джури» - учні 15-17  років)».

     Фото без опису«Джура» - це дружба, наполегливість, воля до перемоги; це чудова і чесна гра, яка сприяє фізичному розвитку молоді та формуванню кращих рис юних громадян України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь