Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

4 червня в Україні відзначають День вшанування пам’яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії рф проти України

Дата: 04.06.2024 09:50
Кількість переглядів: 83

Фото без описуЖодні декларації, конвенції чи людські закони про захист прав, життя і здоров’я дітей не діють на окупантів та загарбників. Ворог наносить ракетні та інші удари не тільки по містах і селах України, а намагається знищити найголовніше – наш майбутній цвіт нації, нашу малечу.

Сьогодні ми згадуємо тих дітей, яких ми втратили, коли окупанти били по пологових, школах, дитсадках, дитячих майданчиках, багатоповерхівках, по колонах з цивільними, які намагалися евакуюватися… Це злочин, який не можна пробачити або забути. І він не має строку давності, росія обов’язково понесе за нього відповідальність.

На жаль, щоденно кількість жертв серед дітей в місцях ведення активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях продовжує зростати.

День вшанування пам’яті безневинних дітей – жертв агресії – це протест проти насильства та війни!  Діти мають жити! І жити в мирі!

Згадаймо в наших молитвах всіх дітей, котрих забрала жахлива московсько-українська війна. Всі вони вже ангели на небі, які моляться за Україну!

Вічна і світла пам’ять!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь