Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Благовіщенська громада попрощається із захисником

Дата: 04.07.2024 12:43
Кількість переглядів: 86

Фото без описуІз сумом повідомляємо про скорботну звістку, що стала відома нашій громаді.  01 липня, перебуваючи у військовому госпіталі, помер житель с. Великі Трояни Смоляк Юрій Михайлович.

Юрій Смоляк  народився 22 червня 1974 року у с. Побузьке Голованівського району. Згодом родина переїхала до Великих Троянів. 8 класів Юрій Михайлович закінчив у Заваллівській школі-інтернаті. Трудову діяльність розпочав у колгоспі різноробочим. У 1992 році був призваний на службу, яку проходив у десантних військах. Був командиром відділення.

У березні 2022 року Юрій Смоляк був мобілізований і став на захист країни. 10 січня 2024 року отримав поранення, після якого здоров’я вкрай погіршилося.

Висловлюємо щирі співчуття скорботи дружині Наталії Володимирівні, донькам Діані, Юлії та Аліні, внукам, рідним та близьким Юрія Михайловича. Розділяємо з вами втрату. Світла пам’ять нашому захиснику!
Прощання із Юрієм Смоляком відбудеться 05 липня 2024 року у с. Великі Трояни.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь