Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вітаємо лауреата обласної премії Єлизавету Литвин

Дата: 05.07.2024 11:17
Кількість переглядів: 117

Фото без описуУ Кропивницькому урочисто відзначили 28-му річницю Конституції України. Захід пройшов біля пам’ятника Володимиру Винниченку, одному з фундаторів української державності та першому керівнику українського уряду. На святкування зібралися представники обласної влади, духовенства, волонтери, військовослужбовці та містяни. Начальник Кіровоградської обласної військової адміністрації Андрій Райкович та голова обласної ради Юрій Дрозд урочисто вручили Сертифікати лауреатів обласної премії переможцям IV етапу Всеукраїнських олімпіад з навчальних предметів. Серед відзначених була і учениця 9 класу Благовіщенського академічного ліцею “Лідер” Єлизавета Литвин.

Лауреати премії отримали символічні подарунки – примірник Конституції України з побажаннями та автографом від депутата, який творив історію незалежності нашої держави, був співавтором Конституції України – Володимира Шовкошитного.

Вітаємо юну землячку Єлизавету Литвин, яка вкотре демонструє високий рівень знань та наполегливості, представляючи освітній заклад та нашу громаду на всеукраїнському рівні. Бажаємо досягати нових вершин та перемог!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь