Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Всеукраїнський забіг “Шаную Воїнів, біжу за Героїв України”, що цьогоріч відбудеться 31 серпня

Дата: 05.07.2024 14:20
Кількість переглядів: 83

Фото без опису  Проведення забігу традиційно відбувається напередодні Дня пам’яті захисників України, та є щорічною традицією вшанування полеглих Героїв.

    Під час забігу кожен учасник має подолати обрану дистанцію (2 км, 5 км або 10 км) із закріпленим на футболці іменем знайомої або незнайомої людини, яка віддала життя в боротьбі за волю України у період з 2014 по 2024 роки та поділитися життєписом Захисника чи Захисниці з тегами #БіжуЗаГероя_2024 та #забіг2024 у соціальних мережах.

Фото без опису

Організатори заходу - Міністерство у справах ветеранів України у співпраці з Міністерством молоді та спорту України за участі обласних та Київської міської військових адміністрацій, Міноборони, МВС, МЗС, СБУ, Національний меморіальний комплекс Героїв Небесної Сотні – Музей Революції Гідності, ГО "Славетні епохи України", ГО "Незламні Матері України", ГО “Асоціація медиків Революції Гідності”, ВГО “Легіон АТО”, ГС “Труханів острів”.

Фото без опису

Реєструйтесь за посиланням:

https://timer.newrun.com.ua/event/121


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь