Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Комп’ютерна  грамотність: нові професійні можливості та перспективи. Навчайтеся !

Дата: 18.07.2024 13:36
Кількість переглядів: 28

Фото без описуМінімальний набір знань і навичок роботи на персональному комп’ютеріу наш швидкоплинний час розглядається як вміння, таке ж необхідне, як читати і писати. Більше того, де б ви не працювали, скрізь є комп’ютерна техніка, і майже кожна посада враховує те, що ви вмієте нею володіти. Та якщо так склалось, що рівень розуміння основних принципів роботи комп’ютера у вас недостатній, маємо чудову пропозицію!

На базі Івано-Франківського центру професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості стартуютькурси підвищення кваліфікації за навчальною програмою «Основи комп’ютерної грамотності».

Навчання триватиме з 10 по 23 липня.

Що отримають слухачі завдяки таким курсам? За цей короткий час ви дізнаєтесь безліч важливої інформації – від базових навичок використання комп’ютера до більш складних нюансів функціоналу операційної системи та програмного забезпечення. Також на заняттях ви навчитесь користуватись різноманітними програмами,включаючи текстові редактори, електронну пошту, веб-браузери; охопите такі основні складові як: процесори, пам'ять, жорсткі диски, драйвери, змінні носії даних; поглибите знання про безпеку в мережі Інтернет.

Звертаємо вашу увагу, що для зареєстрованих безробітних  професійне навчання здійснюється безоплатно!

Якщо вас зацікавила інформація і ви бажаєте стати впевненим користувачем – звертайтесядо фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за посиланням https://is.gd/A1GYNF

Кіровоградський обласний центр зайнятості


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь