Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 06.08.2024 07:54
Кількість переглядів: 55

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка, жителя села Великі Трояни, Рисюка Романа Володимировича, який загинув під час виконання бойового завдання в ході бойових дій в Запорізькій області.

Роман Володимирович Рисюк народився 2 вересня 1981 року в с. Синьки. Загальну освіту здобув в Уманському ліцеї. Після 9 класу навчався  в Уманському професійно-технічному училищі №9, де отримав спеціальність маляра-плиточника, маляра-будівельника.

У 2000 році Роман Володимирович був призваний до лав Збройних Сил України, службу проходив в м. Одеса. У 2003 році одружився.

З 2005 до 2017 року Роман Володимирович працював у ТОВ «РайзМаксимко», згодом майстром шиномонтажу. 12 листопада 2022 року Роман Володимирович долучився до військових і став на захист країни.

06 серпня 2023 року стрілець-помічник гранатометника Роман Володимирович Рисюк загинув, виконуючи бойове завдання.

Щирі співчуття дружині, сину, рідним та близьким Романа Володимировича. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь