Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 17.08.2024 08:01
Кількість переглядів: 65

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя Бар’єва Миколи Івановича, який загинув 17 серпня 2023 року під час виконання бойових завдань, пов’язаних з захистом Батьківщини, у Запорізькій області.

 Бар’єв Микола Іванович народився 27 травня 1999 року в місті Василівка Запорізької області. На його долю випало складне дитинство: виховувався без батьків у школі-інтернаті. Після здобуття загальної освіти, навчався у Державному навчальному закладі «Багатопрофільний центр професійно-технічної освіти», де здобув професію маляра. Працював різноробочим, а восени 2022 року був мобілізований для захисту територіальної цілісності нашої держави.

На вічний спочинок Героя проводжали у селі Синицівка.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та  близьким Миколи Івановича. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь