Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 29.08.2024 08:00
Кількість переглядів: 42

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка, жителя Благовіщенського, Маслія Сергія Борисовича, який загинув під час виконання бойового завдання із захисту територіальної цілісності Батьківщини, відсічі та стримування збройної агресії російської федерації проти України поблизу населеного пункту Правдине Херсонської області 29 серпня 2022 року.

Маслій Сергій Борисович народився 9 березня 1971 року у селі Вільхове, де зростав і навчався. Після закінчення 8 класу здобував професію маляра-штукатура у Кременчуцькому професійно-технічному училищі. З 1989 році проходив  службу в Азербайджані.

У перші дні повномасштабного вторгнення Сергій Борисович не залишився байдужим, а добровольцем став на захист своєї країни та рідних. Більше року Сергій Борисович вважався зниклим безвісти. На жаль, рідні отримали підтвердження про його загибель.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Сергія Борисовича. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь