Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 04.09.2024 08:00
Кількість переглядів: 39

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка, жителя с. Грушка, Русавського Романа Леонідовича, який помер 4 вересня 2023 року, захищаючи країну від підлого ворога на Харківському напрямку.

Русавський Роман Леонідович народився 15 жовтня 1992 року в селі Грушка. Закінчивши у 2007 році 9 класів Грушківської школи, вступив на навчання до Ульяновського професійно-технічного училища №11, де здобув спеціальність  кухаря. У 2012 році Роман Леонідович був призваний на службу до лав Збройних Сил України, після завершення якої працював за професією в м. Одеса.

У перші дні повномасштабного вторгнення Роман Русавський був мобілізований для захисту країни.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Романа Леонідовича. Схиляємо голови перед його світлою пам’яттю. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь