Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 08.09.2024 08:00
Кількість переглядів: 37

Фото без описуБлаговіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка Миколи Миколайовича Усовича, який загинув 8 вересня 2022 року під час важких боїв у Херсонській області.

Микола Миколайович Усович народився 30 березня  1966 року. Ріс, навчався і працював у Благовіщенському. Був майстром столярної справи.  Довелося йому захищати від російського агресора рідну землю ще у 2015-2016 роках: на сході  країни брав участь в Антитерористичній операції. З початком повномасштабного вторгнення знову став на захист держави.

Щирий, дуже добрий, товариський, до усіх привітний – таким він залишиться у спогадах рідних, друзів, знайомих, а побратими памятатимуть його, як  надійного товариша, вірного своєму слову і присязі.

Щирі співчуття дружині, синам, рідним і близьким Миколи Миколайовича. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь