Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

ПАМ’ЯТАЄМО. ВШАНОВУЄМО. ДЯКУЄМО

Дата: 10.09.2024 08:00
Кількість переглядів: 36

Благовіщенська громада вшановує пам’ять Героя-земляка, жителя Благовіщенського, Мальцева Дениса Андрійовича, який загинув 10 вересня 2023 року під час звільнення одного із населених пунктів Бахмутського району Донецької області.

Мальцев Денис Андрійович народився 10 листопада 1996 року. Навчався у Благовіщенській школі №1. У 2014 році ступив до Благовіщенського професійно-технічного училища №11. Отримавши у 2015 році диплом електрогазозварювальника з відзнакою, вступив до Гайворонського політехнічного коледжу, згодом продовжив навчання у Київському національному  університеті технологій та дизайну.

Фото без описуНа початку повномасштабного вторгнення Денис Андрійович долучився до підрозділу територіальної оборони міста Києва, а згодом - до бригади спеціального призначення «Азов». Військова доля привела Дениса до III окремої штурмової бригади. З початку 2023 року брав участь в обороні міста Бахмут в районі Дубово-Василівка. Разом з побратимами звільняв праву частину річки Сіверський Донець в районі села Іванівське Бахмутського району, обороняв село Кліщіївка, брав участь у штурмових діях зі звільнення села Андріївка.

 18 серпня 2023 року Денис Андрійович отримав поранення. Після лікування знову став у стрій, повернувся до своїх побратимів. На жаль, за два місяці до 27-го дня народження, безжальний ворог обірвав його молоде життя.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким Дениса Мальцева. Він віддав своє життя за Україну, за кожного її жителя та назавжди залишиться в наших серцях! Вічна слава Герою! Пам’ятаємо кожного.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь