Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

СОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ ТА ЧЛЕНІВ ЇХ СІМЕЙ

Дата: 22.08.2024 15:05
Кількість переглядів: 46

Фото без описуЗ метою реалізації завдань, які стоять перед міською радою щодо підтримки військовослужбовців та членів їх сімей у 2024 році затверджено Комплексну програму соціальної підтримки військовослужбовців та членів їх сімей на 2024-2025 роки .

Заходами програми передбачено надання одноразової допомоги на випадок загибелі чи поранення військовослужбовців, оплати послуг з поховання/перепоховання військовослужбовців, які загинули (померли) внаслідок збройної агресії, надання допомоги учасникам бойових дій, здійснення виплат дітям загиблих, надання освітніх, медичних , соціальних послуг та інше.

Станом на 22 серпня 2024 року виплачено одноразової допомоги 12 сім’ям загиблих та 2 сім’ям військовослужбовців, смерть пов’язана із захистом Вітчизни на загальну суму 210,0 тис. грн., 62 військовослужбовців отримали матеріальну допомогу у зв’язку із пораненням на суму 496,0 тис. грн.

Крім того, здійснено 167 виплат матеріальної допомоги військовослужбовцям, членам сімей загиблих, зниклих безвісти та тих, що перебувають у полоні військовослужбовців на суму 533,0 тис. грн. та 282 виплати військовослужбовцям-учасникам бойових дій на суму 1410,0 тис. грн.

На оплату послуг з поховання військовослужбовців, які загинули внаслідок збройної агресії рф у 2024 році використано з бюджету 47,8 тис. грн.

    Надання  одноразової допомоги на випадок загибелі чи поранення військовослужбовців та надання допомог учасникам бойових дій здійснюється за письмовим зверненням до уповноважених структурних підрозділів міської ради. 

Щорічні виплати членам родин загиблих, зниклих безвісти та тих,  хто перебуває в полоні (до Дня матері, Дня захисту дітей та Дня Захисника та Захисниці), здійснюватимуться без їх звернення.

Для отримання одноразової  допомоги одному із членів сім’ї  загиблого військовослужбовця (у порядку черговості родинних зв’язків), військовослужбовцям, в разі поранення, чи учасникам бойових дій  необхідно звернутися особисто або через законного представника до відділу «Центр надання адміністративних послуг» міської ради, який знаходиться за адресою: м.  Благовіщенське,  вул. Героїв України,72, каб.7.

Для отримання одноразової  допомоги одному із членів сім’ї  загиблого військовослужбовця (у порядку черговості родинних зв’язків), військовослужбовцям, в разі поранення, за кошти обласного бюджету необхідно звернутися до відділу соціального захисту населення міської ради, який знаходиться за адресою:  м. Благовіщенське,  вул. Героїв України,72, каб.22.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь