Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Забір донорської крові у м. Благовіщенське

Дата: 02.09.2024 11:39
Кількість переглядів: 49

    Фото без описуШановні жителі Благовіщенської територіальної громади!

04 вересня 2024 року з 08.00 до 12.00 фахівці виїзної бригади КНП «Кіровоградська обласна станція переливання крові Кіровоградської обласної ради» будуть здійснювати забір донорської крові у м. Благовіщенське. Запрошуємо вас долучитися до добровільного донорства крові, яка в подальшому буде використана для надання медичної допомоги населенню області та для задоволення потреб сил оборони, постраждалим у прифронтових зонах.

Фахівці безоплатно забезпечать проведення загального аналізу крові, визначення групи крові та резус фактору, огляд терапевта та аналіз на маркери інфекцій, що передаються з кров’ю. При собі обов'язково мати паспорт та ідентифікаційний номер.

Ваша активна участь - це не просто благородний вчинок, але й безцінний подарунок для тих, хто зараз знаходиться у небезпеці або потребує термінової медичної допомоги, включно з нашими відважними військовими та цивільними громадянами. Здайте кров – збережіть життя! Разом до Перемоги!

З базовими правилами підготовки до донації крові бажаючі можуть ознайомитися на сторінці Донор ЮА https://www.donor.ua/pages


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь