Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Засідання сорок сьомої позачергової сесії Благовіщенської міської ради

Дата: 11.09.2024 14:35
Кількість переглядів: 90

  Фото без описуСьогодні відбулося засідання сорок сьомої позачергової сесії Благовіщенської міської ради восьмого скликання. Перед початком роботи начальник Благовіщенського відділення Голованівського РТЦК та СП підполковник Віктор Ціома та Благовіщенський міський голова Віталій Довгополий вручили рідним загиблого військовослужбовця, нашого земляка Рябоконя Романа Володимировича Орден «За Мужність» ІІІ ступеня, присвоєний посмертно, та нагрудний знак.

Фото без опису

   

Основним питанням засідання сесії було "Про внесення змін та доповнень до бюджету Благовіщенської міської територіальної громади на 2024 рік". На забезпечення якісної, сучасної та доступної загальної середньої освіти "Нова українська школа"  виділено субвенцію з державного бюджету в сумі 1 млн 361 тис 158 грн та виділено з місцевого бюджету на співфінансування 151 тис 200 грн.

Також на засіданні сесії внесено зміни та  доповнення до цільової Програми заходів національного спротиву, підтримки заходів мобілізаційної підготовки, мобілізації, призову на строкову військову службу, військову службу за контрактом, територіальної оборони  Благовіщенської міської ради на 2023-2024 роки.

З метою забезпечення базових потреб та соціального захисту внутрішньо переміщених та/або евакуйованих осіб в центрі компактного поселення внутрішньо переміщених осіб, розташованого в будівлі колишнього ЗДО Вільхівського ліцею  імені Леоніда Васильовича Куценка Благовіщенської міської ради була надана  згода комунальному некомерційному підприємству “Благовіщенська лікарня” Благовіщенської міської ради  на безоплатну передачу майна  вказаному  ліцею.

З усіх розглянутих на пленарному засіданні питань прийнято відповідні рішення, з якими можна буде ознайомитися на офіційному сайті Благовіщенської міської ради.

  Ознайомитись з відеофіксацією

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь