Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Підвищення кваліфікації на часі: ефективне обслуговування котелень

Дата: 12.09.2024 10:23
Кількість переглядів: 39

    Фото без описуЗ настанням осінньо-зимового періоду великим попитом на локальному ринку праці користуються оператори котельні. Яким же вимогам повинна відповідати особа, котра обрала для себе цей фах? Підвищення кваліфікації у будь-якій професії – той перехідний етап, що дає змогу піднятися на якісно вищий рівень. 

Державна служба зайнятості на базі Львівського центру професійно-технічної освіти пропонує підвищити кваліфікацію за освітньою програмою «Сучасні методи та прийоми обслуговування котелень». Освітній курс стартує вже 18 вересня поточного року!

Всього за 0,2 місяці ви отримаєте безліч корисних знань, враховуючи усі тонкощі роботи у котельнях. Учасники навчального процесу пройдуть теоретичну підготовку, де у формі лекцій поглиблять свої знання щодо будови та правил обслуговування сучасних парових та водогрійних котлів, навчаться безпечному обслуговуванню газового обладнання котельні,  контрольно – вимірювальних приладів тощо.

Кваліфікаційна атестація – це завершальний етап, де оператори котельні матимуть змогу скласти іспит та продемонструвати готовність до нового опалювального сезону.

Так, вдосконаливши коло своїх знань, фахівці даного напряму стануть ще досвідченішими професіоналами. А це, в свою чергу, відкриває шлях до кар’єрного зросту та нових горизонтів у професії.

За детальною інформацією звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем вашого перебування.

Контакти тут: http://surl.li/pacfp

Або пишіть нам у Telegram-канал: t.me/dcz_kir

Онлайн-графік формування навчальних груп можна переглянути за

посиланням: https://is.gd/A1GYNF 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь