Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

«Вакансія для Героя» – день відкритих дверей задля зайнятості

Дата: 16.09.2024 09:18
Кількість переглядів: 46

 Фото без опису«Вакансія для Героя» – назва програми, яку запровадило керівництво підприємства ТОВ «АгроКар».

«Цінуючи внесок учасників бойових дій, які поставили важливість миру та незалежності держави вище власного комфорту та безпеки, маючи прагнення допомогти героям, розуміючи важливість питання реінтеграції учасників бойових дій у соціально-трудові відносини, ми маємо шукати шляхи першочергового вирішення питань їхньої зайнятості. Тому ми запустили таку програму і будемо робити все можливе задля їхнього стабільного професійного життя. Сьогодні ми проводимо для наших військовослужбовців День відкритих дверей», – повідомив директор ТОВ «АгроКар»Андрій Теплюк.

Фото без опису

Вчора, 12 вересня, обласний центр зайнятості та ТОВ «Агро Кар» провели для учасників бойових дій День відкритих дверей.  Розпочався захід з екскурсії підприємством, яку провів керівник з виробництва Олександр Адиковський.

Він підкреслив, що ТОВ «Агро Кар» –надійний постачальник якісних сільськогосподарських агрегатів: підприємство прагне забезпечити українських фермерів високоякісною імпортною технікою та запчастинами з Європи та США. Сьогодні «Агро Кар» пропонує широкий асортимент сільськогосподарської техніки та запчастин (від комбайнів до обприскувачів) від провідних світових виробників таких марок: JohnDeer, Case, Kinze та багато інших, а також займається випуском тракторів власного виробництва Spike. Наразі підприємство пропонує для учасників бойових дій вакансії: керівник проєкту, менеджер з продажу сільськогосподарської техніки, менеджер по роботі з маркетплейсами, маркетолог, менеджер із постачання, інженер-електронік, інженер-конструктор, сервісний інженер по обслуговуванню сільськогосподарської техніки та ін. Зазначалося, що ТОВ «Агро Кар» пропонує не лише робочі місця,дружній колектив і гідну оплату праці, а й психологічну підтримку із залученням військових психологів.

Гості підприємства  дізналися про історію  підприємства, про запровадження нових технологій і обладнання. На власні очі побачили новітню сільськогосподарську техніку. «Ми пишаємося тим, що можемо запропонувати аграріям великий вибір запчастин для сільськогосподарської техніки, включаючи: сівалки, зернові сівалки, культиватори, розпушувачі, обприскувачі, борони, посівні комплекси, трактори та ін. Крім того, ми можемо запропонувати модернізацію техніки з використанням високоякісних компонентів від провідних виробників», – наголосив Андрій Теплюк.

День відкритих дверей дозволив учасникам бойових дій познайомитися з підприємством та його життям, а також отримати відповіді на актуальні питання працевлаштування та професійної реалізації.

Водночас роботодавець з перших вуст отримав від фахівців служби зайнятості  інформацію про фінансову підтримку від держави, яку вони можуть отримати працевлаштувавши та облаштувавши для демобілізованого учасника бойових дій, який має інвалідність, робоче місце під його потреби. Йшлося й про можливість отримання ваучера для навчання за професіями, актуальними на ринку праці.

Сподіваємося, що програма «Вакансія для Героя» буде реалізована, а заходи, що проводять стейкхолдерив її рамках, матимуть результат і всі сторони будуть задоволені: учасники бойових дій – матимуть роботу та стабільну заробітну плату, роботодавець – надійних працівників, а служба зайнятості, як посередник на ринку праці – задовольнить потреби клієнтів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь