Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

17 вересня Україна відзначає день усиновлення

Дата: 17.09.2024 09:33
Кількість переглядів: 28

 

Фото без описуДорогі друзі!  17 вересня Україна відзначає день усиновлення. Це свято людяності, милосердя, великодушності, яке невипадково збігається з днем християнських святих Віри, Надії, Любові та матері їх Софії. Сьогодні, в період збройної агресії російської федерації, особливо важливим є виховання дитини в сім’ї. Це надзвичайно тепле свято для всього українського народу  і, насамперед, для батьків і дітей, які волею долі стали однією родиною.

Щиро вітаємо із святом родинного затишку та дитячої надії, всіх, хто причетний до цього свята - усиновлювачів, батьків-вихователів, опікунів, піклувальників, патронатних вихователів! Дякуємо всім небайдужим до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання їх у повноцінних родинах. Пам’ятайте, що посаджені зерна добра й любові в дитячих душах обов’язково проростуть пишним цвітом! Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для Вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Всіх, хто бажає поповнити ряди небайдужих до дитячої долі, просимо звертатися до служби у справах дітей Благовіщенської міської ради.

Хай в Україні будуть лише щасливі діти!!!

З повагою

міський голова                                                                   

Віталій Довгополий

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь