Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Чи може підприємець – виробник виноградного вина отримати мікрогрант?

Дата: 27.09.2024 13:45
Кількість переглядів: 24

Фото без описуТак, може.

Нагадаємо, що Порядок надання мікрогрантів на створення або розвиток власного бізнесу (далі Порядок) затверджено постановою Кабінету Міністрів України від 21 червня 2022 року738.

Пунктом 8 Порядку, серед іншого, фактично визначено випадки, коли заява на отримання мікрогранту не може бути подана. До таких випадків належить також випадок, коли отримувач здійснює виробництво та/або реалізацію алкогольних напоїв.

Урядовою постановою від 06 вересня 2024 року1043 (набрала чинності 12 вересня 2024 року) внесено зміни до Порядку. Серед іншого, зміни внесені і до зазначеного пункту восьмого. Відтепер заяву на отримання мікрогранту можуть подавати отримувачі, які здійснюють виробництво (без додавання спирту) та/або реалізацію вин виноградних, плодово-ягідних, напоїв медових. Зрозуміло, що виробники інших алкогольних напоїв, як і раніше, не можуть претендувати на отримання мікрогранту.

Все про грант на власну справу та інша корисна інформація (у тому числі у форматі “Питання та відповіді”) у вільному доступі на вебпорталі Дія, посилання тут: http://surl.li/jvrdud 

Є питання щодо отримання мікрогрантів?

Телефонуйте за номером: +38 (093) 478 70 81

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь