Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Щодо яких працівників можуть компенсуватися роботодавцям витрати на оплату праці?

Дата: 14.10.2024 10:12
Кількість переглядів: 15

   Фото без описуКомпенсація витрат  надається роботодавцю (крім роботодавців, які є бюджетними установами (за винятком надавачів соціальних послуг) та фондами загальнообов’язкового державного соціального страхування) за кожну працевлаштовану особу на умовах строкового або безстрокового трудового договору (контракту), зокрема, за сумісництвом.

Компенсація надається як відносно безробітних, працевлаштованих за сприянням центрів зайнятості, так і відносно громадян, самостійно працевлаштованих роботодавцями.

Компенсація надається і відносно працівників, працевлаштованих за сумісництвом. Тобто такі громадяни не обовязково мають бути звільнені з основного місця роботи на підприємствах, які знаходяться в областях, де ведуться бойові дії.

Нагадаємо, що Порядок надання роботодавцю компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування внутрішньо переміщених осіб внаслідок проведення бойових дій під час воєнного стану в Україні, затверджений постановою Кабінету Міністрів України від 20 березня 2022 року № 331 (із змінами).

Все про компенсацію витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО читайте на вебресурсі Державного центру зайнятості, посилання тут:  http://surl.li/ltvjna.

Подати заявку та дізнатися більше про надання компенсації можна на вебпорталі «Дія», посилання тут: http://surl.li/sdptln.

Є питання? Звертайтеся до фахівців філій обласного центру зайнятості/їхніх структурних підрозділів за місцем впровадження вашої діяльності, контакти тут: http://surl.li/pacfp.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь