Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Вектори нових кар'єрних можливостей та економічної спроможності молоді обрано  

Дата: 14.10.2024 10:16
Кількість переглядів: 14

Фото без описуСьогодні, 11 жовтня, відбулася зустріч заступника директора обласного центру зайнятості Наталії Невідомої та кар’єрного консультанта Благодійної організації «Благодійний фонд «Я-Маріуполь» Ольги Лугинець.

Фото без опису

Сторони зібралися, щоб обговорити напрями реалізації проєкту «Розширення кар'єрних можливостей та економічної спроможності молоді», що реалізується БО «БФ «Я-Маріуполь» у центрах підтримки внутрішньо переміщених осіб «Я-Маріуполь» у межах програми USAID «Мріємо та діємо».

Проєкт, спрямований на розвиток, підтримку молоді в Україні, включає комплексне кар’єрне консультування осіб віком 18-35 років та сприяє молодіжним інноваціям і підприємництву, працевлаштуванню і розбудові кар’єри.

Фото без опису

У конструктивному руслі сторони обговорили ситуацію на регіональному ринку праці, шляхи реалізації намірів щодо реінтеграції у реальні трудові відносини внутрішньо переміщених осіб, підвищення їхніх професійних компетенцій, а також проведення заходів, що орієнтовані на прискорення їхньої зайнятості.

Насамкінець  О.Лугинець вручила обласному центру зайнятості подяку за допомогу маріупольським родинам переселенців, турботу за їхнє професійне майбутнє та  плідну співпрацю у реалізації проєктів сфери зайнятості.

Нагадаємо, що «ЯМаріуполь» – це мережа підтримки маріупольських переселенців по всій Україні. Є такий центр й у Кропивницькому. Кожний центр надає комплексну та системну підтримку, яка допомагає їм адаптуватися до нових обставин, подолати труднощі та розпочати життя з нуля. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь