Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Незламність – риса українських воїнів за замовчуванням

Дата: 16.10.2024 13:25
Кількість переглядів: 11

Фото без описуДегтярьов Євгеній Сергійович – уродженець міста Кропивницький.

Життя чоловіка йшло своїм плином. Освіту він отримав у Кіровоградському професійно-технічному училищі №8 за професією «електрогазозварник». Одразу після навчання молодий чоловік пішов працювати за фахом в АТ «Ельворті». Через деякий час Євгеній змінив сферу діяльності – працював на таких підприємствах, як «Гідросила АПМ» (оператором верстатів з програмним керуванням), ТОВ «М'ясокомбінат «Ятрань» (вантажником) тощо.

Фото без опису

В період всесвітньої пандемії чоловік задумався про зміни у своєму житті: він вирішив принести користь своїй країні на іншому поприщі і пішов служити до лав ЗСУ за контрактом. У військовій частині Євгеній Сергійович отримав посаду техніка з радіолокації, пізніше працював оператором-топогезистом. Повномасштабне вторгнення внесло свої корективи у долю чоловіка – після двох років відданої служби Евгеній Дегтярьов потрапив у полон до ворога.

Ця подія стала переломним моментом у житті Євгенія. Але не зламала його. Після звільнення з полону і повернення на Батьківщину життя розділилося на «до» і «після». Відновившись психологічно, молодий чоловік задумався про своє працевлаштування, вже як цивільний громадянин.

Євгеній Сергійович звернувся до Кропивницької філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, став на облік і процес пошуку роботи пішов. Невдовзі кар’єрний радник запропонував йому посаду оператора виробничої лінії у ТОВ «Екопакет». Зваживши всі складові потенційної роботи, Євгеній погодився. Вже на початку вересня поточного року чоловік був працевлаштований.

На нинішньому робочому місці він почувається добре.

«Мені справді подобається моя робота. Наразі я проходжу стажування, вливаюсь у колектив, опановую специфіку діяльності. За вдалих обставин, я би хотів кар’єрного розвитку саме на цьому підприємстві, – підкреслює чоловік. – Є для кого старатись! Для мене основною опорою була і є моя родина: батько, мати, дві сестри – це ті люди, заради яких я хочу йти вперед, йти далі. Зараз для мене на першому місці благополуччя моєї сім'ї. Рідні люди допомагають не опускати рук, дуже допомагають!», – наголошує воїн.

Є в житті Євгенія Дегтярьова й захоплення – йому завжди подобалась ІТ-сфера. Свого часу фахівці центру зайнятості поінформували молодого чоловіка про можливість пройти навчання за ваучером і опанувати бажаний фах. Пропозиція для Євгенія актуальна, адже він мріє реалізуватись також і в цьому напрямку. Тож в планах на майбутнє – скористатись таким шансом.

Незламність стала характерною рисою українських воїнів вже за замовчуванням. Це історія про націю нескорених на прикладі одного. Історія захисника своєї країни, який не здається обставинам. Часу. Випробуванням. Не зупиняється на досягнутому, чим робить цінний внесок у майбутню Перемогу. У своєму житті бачить рух тільки вперед. Побажаємо йому непохитної віри у власні сили та вдалого професійного становлення.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь