Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Відкриття поліцейської станції у Благовіщенській громаді

Дата: 17.10.2024 15:13
Кількість переглядів: 50

Фото без описуУ рамках реалізації проєкту «Поліцейський офіцер громади» 17 жовтня 2024 року у Благовіщенській міській територіальній громаді відкрили поліцейську станцію, яка на сучасному рівні забезпечуватиме правопорядок у південних  населених пунктах громади. Станція розташована у селі Лозувата, працюватиме тут поліцейський офіцер громади, капітан поліції Андрій Козловський.

Головне завдання поліцейського офіцера громади – орієнтуватися на потреби місцевого населення, підтримувати постійний контакт з мешканцями, щоденно забезпечувати порядок на своїй території, своєчасно реагувати на проблеми громади та запобігати вчиненню правопорушень, планувати спільну роботу та разом працювати над тим, щоб громада вдосконалювалася та ставала безпечнішою.

У відкритті станції взяли участь начальник Голованівської районної військової адміністрації Ігор КОВЕРДЯГА, начальник Головного управління національної поліції в Кіровоградській області, полковник поліції Роман КОЗЬЯКОВ,  в.о. начальника Голованівського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області Руслан ПУСТОВОЙТ, заступник Благовіщенського міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій ЛИТВИНЮК, старости та депутати міської ради.

Під час відкриття станції присутні оглянули приміщення, обладнане всім необхідним для роботи правоохоронця.

Благовіщенська міська рада активно сприяла створенню поліцейської станції, зокрема, було виділено приміщення для розміщення поліцейської станції, зроблено ремонт, облаштовано необхідними меблями та оргтехнікою, створено комфортні умови для виконання професійних обов’язків працівником поліції.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь