Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Соціальний захист населення

 

 

24 Жовтня, 2024 р., 10:04
Насамперед потрібно намагатися зібрати якомога більше інформації про обставини захоплення людини у полон. В тому числі від її побратимів, їхніх рідних чи із соціальних мереж.  Слід одразу записувати отримані дані, які необхідно повідомляти виключно до відповідальних державних органів. Зокрема, до: 
16 Жовтня, 2024 р., 13:22
Відповідно до Закону України «Про Державний бюджет України на 2024 рік» та бюджетної програми «Соціальний захист осіб з інвалідністю» здійснюється відшкодування вартості реабілітаційних послуг для дітей з інвалідністю.
27 Вересня, 2024 р., 15:50
 Порадник щодо подання заяви про завдані збитки до міжнародного реєстру збитків (RD4U), для осіб , що постраждали внаслідок збройної агресії Росії проти України
22 Серпня, 2024 р., 15:08
З метою реалізації завдань, які стоять перед міською радою щодо підтримки військовослужбовців та членів їх сімей у 2024 році затверджено Комплексну програму соціальної підтримки військовослужбовців та членів їх сімей на 2024-2025 роки .
13 Серпня, 2024 р., 09:38
Міністерство соціальної політики запрошує представників секторів соціального захисту, охорони здоров’я, економіки, освіти, культури, молоді, спорту, зайнятості, громадськості на цикл вебінарів «Стійкість громади». Відео та інформаційні матеріали розміщені на платформі «Ти як?» за посиланням: https://bit.ly/3RwUohr
12 Серпня, 2024 р., 10:42
  Нині серед громадян України користується попитом послуга з отримання посвідчення водія. Серед охочих кермувати автівкою є й люди з інвалідністю. Саме тому в Україні було створено автошколи для осіб з інвалідністю. «Автошколи для осіб з інвалідністю» – це флагманський проєкт Міністерства внутрішніх справ України, який реалізується у рамках ініціативи «Без бар’єрів» Першої леді України Олени ЗЕЛЕНСЬКОЇ.
30 Липня, 2024 р., 16:02
30 липня, в Україні відзначається Всесвітній день боротьби з торгівлею людьми, започаткований у 2013 році Генеральною Асамблеєю ООН.  Цей день покликаний звернути увагу на глобальну проблему, важке становище жінок, чоловіків та дітей, які стали жертвами тяжкого злочину.
29 Липня, 2024 р., 10:48
Безоплатна освіта для партнерок українських військовослужбовців та ветеранів: Projector Foundation оголошує другий набір Projector Foundation  на безоплатне онлайн-навчання у сфері креативних та IT індустрій.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь