Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Риболовні змагання для дітей

Дата: 21.08.2021 23:04
Кількість переглядів: 490

Фото без описуЗмагання зі спортивної риболовлі серед дітей територіальної громади віком до 16 років вже стали традиційними. Щороку громада рибалок організовує для дітвори справжнє свято, традиційними спонсорами якого є телеканал «Трофей» та міська рада.

Сьогодні набережна міського парку зранку була дуже людною. Зазвичай о шостій на ній можна зустріти кілька любителів ранкової пробіжки, а тут зібрався аж 81 учасник! Додайте ще групи підтримки, організаторів, гостей! І якщо хтось подумав, що прийшли лише хлопчики та чоловіки, то він помиляється. Цьогоріч для участі у змаганнях зареєструвалося 13 дівчаток і найменшій з них лише 6 років!

Дві години то тут, то там ляскали по водоймі вудилища, а хтось вкотре прикормлював рибу… До слова, вона сьогодні була розумною і не поспішала на гачок. Втім загальний результат виявився не таким вже і малим. У підсумку, після зважування,  вага спійманої риби становила 5 кілограмів 732 грами. Найбільшу рибину, карася, спіймав Владислав Царук – 410 грамів, а найменшою виявилася жабка, спіймана Олексієм Постернаком, - всього 18 грамів.

Судівська колегія ретельно зважила улов кожного учасника та за результатами визначила переможців, вручивши їм подарунки від спонсорів (риболовні снасті та солодощі) і грамоти. Серед дівчат переможне І місце у Олени Філіпчук, ІІ – Ірини Масловської (до речі, вона першою спіймала рибу серед учасників змагань), ІІІ – Наталі Мишоловки. Серед хлопчиків віком до 9 років І місце за Нікітою Трамбовецьким, ІІ - у Захара Масловського, ІІІ - у Олексія Постернака. Серед хлопців віком 10-12 років І місце посів Ратмір Потапенко, ІІ – Владислав Царук, ІІІ – Максим Музика. Старші хлопці, вік 13-16 років, призові місця розподілили так: І – Денис Піщанський, ІІ -  Віталій Грабчак, ІІІ – Андрій Коршунович. Також суддями були відзначені наймолодший учасник - чотирирічний Євген Паламар, учасник, який першим з’явився на змагання, учасник, у якого виявилася найзаплутаніша місінь…

Втім, як зазначили самі учасники, результат важливий не в садку, а в душі. Колективний змагальний дух, азарт, частково хвилювання і ще багато різних емоцій зарядили юних риболовів позитивом надовго.  Благовіщенський міський голова Віталій Довгополий привітав учасників змагань, побажав їм тренуватися наполегливо, щоб наступного року показати гарні результати, та подякував організаторам і телеканалу «Трофей».Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь