Благовіщенська міська територіальна громада

Голованівського району Кіровоградської області

Життя обірвала війна

Дата: 16.09.2022 18:43
Кількість переглядів: 791

Фото без описуНеймовірно довгі вже майже сім місяців триває війна українського народу за свою землю, за свою волю, за можливість жити у рідній країні. І ціна цього простого бажання – життя людей. Тисячі життів… Багатьох посмішок ми вже не побачимо, з багатьма не привітаємося, вони стали ангелами, залишившись живими у тому, минулому житті, що було до війни.

 Назавжди в пам’яті жителів Благовіщенської громади залишаться її Герої, її сини, у яких війна забрала життя.

У важких боях у Херсонській області 8 вересня загинув Микола Миколайович Усович. Народився, ріс, навчався і працював Микола Миколайович у Благовіщенському, тож його добре знали містяни. Він був майстром столярної справи, мав золоті руки і побував у багатьох домівках, втілюючи ідеї замовників у реальність.  Щирий, дуже добрий, товариський, до усіх привітний – таким він залишиться у спогадах рідних, друзів, знайомих.

30 березня Миколі Усовичу виповнилося 56. На жаль, цей день народження вже не був святковий – країна оборонялася від ворога. Миколі Миколайовичу довелося захищати від російського варвара рідну землю у 2015-2016 роках: на сході  країни брав участь в Антитерористичній операції. Він був надійним побратимом, вірним своєму слову і присязі.

Висловлюємо щирі співчуття дружині Валентині Якубівні, синам Вадиму та Андрію, рідним і близьким Миколи Миколайовича. Схиляємо голови у скорботі і розділяємо їх втрату. Нехай вічною буде пам’ять про усіх Героїв, які віддали життя за мир у нашій країні, за нас усіх.

Прощання із Миколою Миколайовичем Усовичем відбудеться 18.09.2022 року об 11.00 за адресою: м. Благовіщенське, вул. Богдана Хмельницького, 19.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь